Hae tästä blogista

tiistai 10. heinäkuuta 2012

Mariannekakku


Tällä ohjeella tulee iso kahvikakku 3 litran vuokaan.


400 g margariinia

5 dl sokeria

6 munaa

1 prk kermaviiliä

8 dl vehnäjauhoja

2 tl leivinjauhetta

4 tl vanilliinisokeria

4 rkl kaakaojauhetta

3 dl Marianne crushia (1 pss)

Pinnalle

100 g taloussuklaata

marsipaanikukkia

Vaahdota pehmeä margariini ja sokeri. Lisää munat yksitellen, voimakkaasti vatkaten. Sekoita keskenään kuivat aineet toisesa kulhossa. Lisää taikinaan ensin kermaviili ja lopuksi kuivat aineet. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan ja paista 175 asteessa 60 minuuttia. Anna jäähtyä vuoassaan noin 15 minuuttia, ennen kuin kumoat kakun. Koristele.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit Open Caféssa!